U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

RONDLEIDINGENAGENDA

Ga mee en ontdek meer! 

 

Bij Art & Leisure kunt u (bijna) elke maand een nieuwe rondleiding volgen. Het aanbod zal steeds aangevuld worden. Blijf deze site dus checken. Bent u lid van de mailinglijst? Dan blijft u via de nieuwsbrieven op de hoogte van de updates. Wilt u dat ook? Schrijf u dan hier in voor de mailinglijst 

 

Handig om te weten: 

- Rondleidingen zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Als u al ingeschreven staat voor een rondleiding, krijgt u van deze wijziging persoonlijk bericht.

- De rondleidingen gaan door met een minimum aantal van 7 deelnemers. Moet een activiteit daardoor geannuleerd worden? Dan krijgen deelnemers die al ingeschreven staan persoonlijk bericht.

- Groepen zijn nooit groter dan 15 personen. Wees er dus op tijd bij, want vol = vol 

- Rondleidingen zijn exclusief toegang tot het museum. U dient zelf zorg te dragen voor een geldig entreebewijs. Met Museumkaart heeft u meestal gratis toegang of betaalt u alleen de toeslag. 

- Bij alle rondleiding krijgt u de beschikking over een whisper om uw ervaring nóg beter te maken. Gebruik hiervan is inbegrepen in de prijs. 


 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?