U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

RONDLEIDINGENAGENDA

Ga mee en ontdek meer! 

 

Bij Art & Leisure kunt u (bijna) elke maand een nieuwe rondleiding volgen. Het aanbod zal steeds aangevuld worden. Blijf deze site dus checken. Bent u lid van de mailinglijst? Dan blijft u via de nieuwsbrieven op de hoogte van de updates. Wilt u dat ook? Schrijf u dan hier in voor de mailinglijst 

 

Zoals in de afgelopen tijd gebleken is, kunnen tentoonstellingen zomaar geannuleerd of uitgesteld worden. De agenda zal in dergelijke gevallen uiteraard aangepast worden. Als u al ingeschreven staat voor een rondleiding, krijgt u van deze wijziging persoonlijk bericht, waarin ook de mogelijkheden geschetst worden.

 

De rondleidingen gaan door met een minimum aantal van 7 deelnemers. Moet een activiteit daardoor geannuleerd worden? Dan krijgen deelnemers die al ingeschreven staan persoonlijk bericht.


Rondleiding: Dieren in het Rijksmuseum Jan Asselijn, De bedreigde zwaan, ca. 1650, Amsterdam, RijksmuseumJan Asselijn, De bedreigde zwaan, ca. 1650, Amsterdam, Rijksmuseum

Ontdek welke dieren wonen in de kunst van het Rijks!

  • zaterdag 8 oktober 2022, 13.30-15.00

Speciaal rond dierendag neem ik mee naar het Rijksmuseum voor een rondje langs de talloze dieren die daar te vinden zijn. Sluit nu nog aan bij de rondleiding om te genieten van de vele verschillende dieren in de kunstwerken, en om te horen welke symbolische functie zij vaak vervullen.

Schrijf u nu nog in voor deze thematische rondleiding!

Meer informatie en inschrijven

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?