U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

RONDLEIDINGENAGENDA

 

Bij Art & Leisure kunt u elke maand een nieuwe rondleiding volgen. Het aanbod zal steeds aangevuld worden. Blijf deze site dus checken. Bent u lid van de mailinglijst? Dan blijft u via de nieuwsbrieven op de hoogte van de updates. Wilt u dat ook? Schrijf u dan hier in voor de mailinglijst 

 

Zoals in de afgelopen tijd gebleken is, kunnen tentoonstellingen zomaar geannuleerd of uitgesteld worden. De agenda zal in dergelijke gevallen uiteraard aangepast worden. Als u al ingeschreven staat voor een rondleiding, krijgt u van deze wijziging persoonlijk bericht, waarin ook de mogelijkheden geschetst worden.

 

De rondleidingen gaan door met een minimum aantal van 7 deelnemers. Moeten een activiteit daardoor geannuleerd worden? Dan krijgen deelnemers die al ingeschreven staan persoonlijk bericht.


Rondleiding: Alphonse Mucha Alphonse Mucha, Reverie, 1897, Mucha TrustAlphonse Mucha, Reverie, 1897, Mucha Trust

Waan u in het Parijs van het fin-de-siècle in het Kunstmuseum in Den Haag

  • zaterdag 11 juni om 13.30
  • dinsdag 21 juni om 11.00

Zwierige lijnen, elegante vrouwen en gestileerde bloemen. Dat kenmerkt het werk van Alphonse Mucha, de grote kunstenaar van de Parijse Art Nouveau. We kennen hem vooral van de affiches in de style Mucha, die de muren van de stad sierden. Ze waren zó populair dat ze meer dan eens van straat gestolen werden. 

Maak in het Kunstmuseum kennis met de meest kenmerkende Art Nouveau-kunstenaar van Parijs en schrijf u nu alvast in!


 

 

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?