U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

RONDLEIDINGENAGENDA

Ga mee en ontdek meer! 

 

Bij Art & Leisure kunt u (bijna) elke maand een nieuwe rondleiding volgen. Het aanbod zal steeds aangevuld worden. Blijf deze site dus checken. Bent u lid van de mailinglijst? Dan blijft u via de nieuwsbrieven op de hoogte van de updates. Wilt u dat ook? Schrijf u dan hier in voor de mailinglijst 

 

Handig om te weten: 

- Rondleidingen zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Als u al ingeschreven staat voor een rondleiding, krijgt u van deze wijziging persoonlijk bericht.

- De rondleidingen gaan door met een minimum aantal van 7 deelnemers. Moet een activiteit daardoor geannuleerd worden? Dan krijgen deelnemers die al ingeschreven staan persoonlijk bericht.

- Groepen zijn nooit groter dan 15 personen. Wees er dus op tijd bij, want vol = vol 

- Rondleidingen zijn exclusief toegang tot het museum. U dient zelf zorg te dragen voor een geldig entreebewijs. Met Museumkaart heeft u meestal gratis toegang of betaalt u alleen de toeslag. 

- Bij alle rondleiding krijgt u de beschikking over een whisper om uw ervaring nóg beter te maken. Gebruik hiervan is inbegrepen in de prijs. 


Rondleiding: Rembrandt & tijdgenoten uit The Leiden Collection in de Hermitage Rondleiding Rembrandt & tijdgenoten

Rembrandt, Minerva in haar studeervertrek, ca. 1635, New York, The Leiden CollectionRondleiding Rembrandt & tijdgenoten Rembrandt, Minerva in haar studeervertrek, ca. 1635, New York, The Leiden Collection

  • zaterdag 10 juni, 11.00-12.30 

The Leiden Collection uit New York is een prachtige verzameling schilderijen uit de 17e eeuw. Het zwaartepunt ligt bij het werk van Rembrandt en zijn tijdgenoten. In deze exclusieve selectie in de Amsterdamse Hermitage geniet u van historiestukken van onder andere Rembrandt, Fabritius en Steen. 

Ontdek alle topstukken van de tentoonstelling tijdens deze rondleiding en schrijf u nu alvast in!

Meer informatie


Rondleiding Escher - Andere wereld in het Kunstmuseum in Den Haag 

  • zaterdag 24 juni, 11.00-12.30

In deze rondleiding neem ik u mee naar de fantastische tentoonstelling Escher – Andere wereld in het Haagse Kunstmuseum. Deze tentoonstelling wilt u dit voorjaar in Den Haag niet missen. Dit jaar is het namelijk 125 jaar geleden dat M.C. Escher geboren werd en dat wordt onder meer gevierd met deze expositie. In deze rondleiding geniet u van zijn beroemdste werken, én van de ruimtelijke installaties van het Belgische kunstenaarsduo Gijs van Vaerenbergh die de tentoonstellingsruimtes sieren.

Bewonder Escher live, en schrijf u nu nog in voor deze rondleiding!

Meer informatie


Ode aan Antwerpen in het Catharijneconvent in Utrecht

  • zaterdag 8 juli, 13.30-15.00

Deze zomer toont het Catharijneconvent werken van zowel Antwerpenaren als Noord-Nederlandse kunstenaars. Door ze naast elkaar te presenteren kunt u kijken en vergelijken, en ontdekt u hoe groot de invloed van Antwerpen was. 

Ga mee naar Utrecht en schrijf u nu alvast in voor deze onvergetelijke rondleiding!


Hofjes in Leiden  

  • zaterdag 26 augustus, 11.00-13.00

Laat u verrassen door een wereld achter de poort. Leiden kent talloze hofjes, die met recht verborgen pareltjes genoemd kunnen worden. Ontdek enkele van de mooiste tijdens deze wandeling. Schrijf u nu alvast in!


Richard Long in de Rijksmuseumtuinen 

  • zaterdag 9 september, 11.30-13.00

Dit jaar staat het werk van landart-kunstenaar Richard Long centraal in de jaarlijkse buitententoonstelling van het Rijksmuseum. Laat u verrassen door zijn werk en ontdek hoe prachtig het samenwerkt met de omgeving. Mis deze bijzondere ervaring niet, en schrijf u nu alvast in!


 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?