U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

PASSIE & INSPIRATIE

Art & Leisure is geboren uit liefde voor kunst. En ik doe niets liever dan die liefde en passie voor kunst delen, met mensen als u. Dat doe ik al jaren via mijn lezingen, cursussen en rondleidingen, en nu dus ook via mijn blogs en video's. Mijn doel is u te inspireren om u nog meer te verdiepen in kunst. Er is nog zoveel moois te ontdekken. Ik wens u veel inspiratie.

 

Wilt u op de hoogte worden gehouden blogs, activiteiten en nieuwtjes? Schrijf u dan nu in voor de mailinglijst van Art & Leisure. 

JA, IK WIL OP DE HOOGTE BLIJVEN 

 


Blogs: 

In mijn vak is het gemakkelijk om geïnspireerd te raken: een mooie tentoonstelling, een goed boek, een mooie documentaire...teveel om op te noemen. Dat deel ik graag met u in deze blog. Ik hoop dat u er inspiratie in vindt voor een museumbezoek, de aanschaf van een prachtig boek of een avondje naar de film.

Naar Blog

 

Boeken in de Kunst:

Boeken en kunst: twee van mijn favoriete zaken. En in deze nieuwe serie combineer ik beide. Het idee kreeg ik na het lezen van het boekje “Vrouwen die lezen zijn gevaarlijk” van Stefan Bollmann (2005). In deze serie bespreek ik echter niet alleen vrouwen met boeken, maar ook lezende mannen, en boeken als zelfstandig motief. Veel leesplezier!

Naar Boeken in de Kunst

 

Video's: 

Wilt u meer weten over één specifiek kunstwerk? Heeft u zin om een kort college te volgen? Neem dan een kijkje op het YouTube-kanaal van Birgitte Mommers-Art & Leisure

 

Tentoonstellingen:

Er zijn elk half jaar weer veel nieuwe tentoonstellingen over diverse onderwerpen en stromingen. Zoveel dat u wel eens het overzicht kwijt kunt raken. Daarom dit handige schema waarin de belangrijkste tentoonstellingen van dit voorjaar (veelal te bezoeken in de grotere musea van Nederland) zijn opgenomen. Inclusief begin- en einddatum. Zo mist u nooit meer de tentoonstelling die u graag wilde bezoeken. 

Naar Tentoonstellingsoverzicht

 

Voor meer kunsthistorische nieuwtjes kunt u terecht op de facebook-pagina van Art & Leisure

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?