U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

* DEZE RONDLEIDING IS HELAAS AFGELOPEN* 

Neem een kijkje bij de rondleidingenagenda voor de rest van het aanbod

 

 

Rondleiding: Escher - Andere wereldRondleiding Escher - Andere wereld
Beeld van een van de tentoonstellingsruimtes met een installatie van Gijs van VaerenberghRondleiding Escher - Andere wereld Beeld van een van de tentoonstellingsruimtes met een installatie van Gijs van Vaerenbergh

Ga mee naar de tentoonstelling in het Kunstmuseum in Den Haag

 

In deze rondleiding Escher – Andere wereld neem ik u mee naar dé tentoonstelling die u in Den Haag niet wil missen. Dit jaar is het 125 jaar geleden dat M.C. Escher geboren werd en dat wordt groots gevierd met onder andere deze expositie in het Kunstmuseum. In deze rondleiding geniet u live van zijn beroemdste werken, én van de ruimtelijke installaties van het Belgische kunstenaarsduo Gijs van Vaerenbergh in de tentoonstellingsruimtes van Escher - Andere wereld. Geniet live van Escher, en schrijf u nu nog in voor deze rondleiding in het Kunstmuseum!

 

Maurits Cornelis Escher werd in 1898 geboren in Leeuwarden. Hij ontwikkelde zich tot een van de beroemdste grafici van ons land. Het meest beroemd met zijn vlakverdelingen en zijn onmogelijke ruimtes. In zijn vlakverdelingen plaatste Escher gelijkvormige figuurtjes naast elkaar plaatste zonder ze te overlappen. Vaak veranderden ze gaandeweg in andere motieven. In zijn onmogelijke ruimtes brengt Escher ons letterlijk in een andere wereld, waarin trappen in het oneindige doorlopen, en niets is wat het lijkt.

 

In deze rondleiding Escher-Andere wereld ontdekt u de wereld van Maurits Escher aan de hand van zijn beroemdste werken in de tentoonstelling in het Kunstmuseum: van zijn vroegste landschappen tot zijn onmogelijke ruimtes. U maakt echter ook kennis met de fantastische ruimtelijke installaties van Gijs van Vaerenbergh die de tentoonstellingsruimtes sieren.

Ga mee naar de wereld van Escher en schrijf u nu nog in!

 

 

Aanvullende info:

- Doorgang bij een minimum aantal van 7 deelnemers. Dit hoort u uiterlijk 1 week voor aanvang. 

- Bij de rondleiding maakt u gebruik van mijn whispersysteem. De benodigde koptelefoon met 3,5 mm audiojack-aansluiting kunt u zelf van huis meenemen. Indien u geen koptelefoon heeft of hem vergeten bent, dan kunt u bij mij die dag een aanschaffen voor € 2,50.

- Prijs is exclusief reis- en entreekosten. U dient zelf te zorgen voor een geldig entreeticket voor de tentoonstelling. Bent u in bezit van een Museumkaart? Dan is uw toegang gratis. 

 

Gegevens rondleiding: 

Datum en tijd: 

  • zaterdag 24 juni, 11.00-12.30

Locatie: Den Haag, Kunstmuseum

Prijs: € 22,50 p.p. (Bent u deelnemer aan het Art & Leisure privilegepakket? Dan ontvangt u een korting van € 2,-. Was u bij het webinar over de tentoonstelling, dan ontvangt u een korting van € 1,-. Deze kortingen zijn niet overdraagbaar.)

 

INSCHRIJVEN*

(Vermeld bij uw inschrijving uw naam, aantal deelnemers, e-mailadres en telefoonnummer. Na uw aanmelding, stuur ik u zo snel mogelijk een mail met de betaalgegevens. U maakt het bedrag vervolgens zelf over) 

 

*Met uw inschrijving verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden en de privacyverklaring van Art & Leisure.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?