U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Webinar: Pablo Picasso. Leven en werk van een supersterPablo Picasso, Les Demoiselles d'Avignon (detail), 1907, New York, Museum of Modern ArtPablo Picasso, Les Demoiselles d'Avignon (detail), 1907, New York, Museum of Modern Art

Ontdek hoe de Spaanse moderne meester zo groot kon worden!

 

Bijna iedereen is wel bekend met het fenomeen Picasso. Is het niet om zijn kunstwerken, dan is het wel om zijn persoonlijke leven. Dit jaar is het 50 jaar geleden dat hij overleed. Ter gelegenheid daarvan geef ik dit speciale webinar over het leven en werk van Pablo Picasso, de Spaanse superster van de moderne kunst. Ontdek hoe zijn grootste meesterwerken onlosmakelijk verbonden zijn met Picasso’s turbulente leven. Schrijf u nu nog in!

 

Zeg je Picasso, dan zeg je kubisme. Met deze kunststijl verwierf hij een stevige positie in de wereld van de moderne kunst. Hij behoort daarmee tot de grootste kunstenaars van de 1e helft 20e eeuw, samen met onder anderen Henri Matisse. En hoewel fragmentatie belangrijk blijft in zijn werk, veranderde zijn stijl door de jaren heen. Deze ontwikkeling van getalenteerde jonge kunstenaar tot superster van de moderne kunst volgt u in dit webinar.

Naast zijn indrukwekkende oeuvre is Pablo Picasso ook bekend om zijn turbulente persoonlijke leven. Van de zelfmoord van zijn goede vriend tot zijn relatie met verschillende vrouwen; ze hebben allemaal hun weerslag op zijn werk. Het werk van Picasso is amper los te zien van zijn leven..

 

In dit webinar ontdekt u hoe momenten in het leven van de Spaanse kunstenaar van invloed zijn op zijn werk. Daarbij maakt u uiteraard kennis met zijn beroemde werken. Zo ontdekt u onder andere welke sleutelrol zijn beroemde Demoiselles d’Avignon speelt, en hoe het indrukwekkende Guernica tot stand kwam. Ook maakt u via zijn kunstwerken kennis met zijn vrouwen, familie en vrienden. Kortom, in dit Picasso-jaar mag u dit webinar niet missen. Schrijf u dus nu nog in!

 

*GAAT DEFINITIEF DOOR!*

Datum: zaterdag 21 januari 2023 (De replay van dit webinar is daarna nog te bekijken tot 4 februari 2023, 13.30. Ook als u niet live aanwezig kunt zijn)

Tijdstip: 13.30-15.30

Kosten: € 27,50 per scherm. (Kiest u voor het privilegepakket, dan krijgt u per webinar een korting van maar liefst € 5,- en betaalt u slechts € 22,50. Klik hier voor meer informatie)

 

INSCHRIJVEN *

(Vermeld bij uw inschrijving uw naam, e-mailadres en telefoonnummer, en geef duidelijk aan of u kiest voor het basispakket of het privilegepakket. Na uw aanmelding, stuur ik u zo snel mogelijk een mail met de betaalgegevens. U maakt het bedrag vervolgens zelf over) 

 

* Met uw inschrijving verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden en de privacyverklaring van Art & Leisure

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?